Skip to main content

Home » KBN lanceert logo en bijpassende huisstijl

KBN lanceert logo en bijpassende huisstijl

Bij de oprichting van dé nieuwe binnenvaartbrancheorganisatie Koninklijke Binnenvaart Nederland hoort ook een nieuwe look-and-feel. Het allerbelangrijkste daarbij is natuurlijk een logo en pay-off.

Samen Voortvarend is de pay-off die past bij een brancheorganisatie die samen gaat, die samen gaat werken met het grote netwerk en samen vaart wil maken op de grote uitdagingen waar de sector voor staat.

Vandaag, de dag van de oprichting van KBN, wordt ook het logo gepresenteerd. Een modern en toekomstbestendig logo die duidelijk laat zien waar KBN voor staat. Het vervoer over water wordt op een abstracte wijze inzichtelijke gemaakt en de kroon maakt het geheel af. De kroon op het werk.

Bekijk deze onderstaande video om een goed gevoel te krijgen bij Koninklijke Binnenvaart Nederland, het logo en de pay-off.