Skip to main content

Home » Minister Harbers van IenW feliciteert KBN met de oprichting

Minister Harbers van IenW feliciteert KBN met de oprichting

Minister Mark Harbers van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) feliciteert de leden van Koninklijke Binnenvaart Nederland met de oprichting van dé nieuwe binnenvaartbrancheorganisatie door middel van een persoonlijke videoboodschap.

“Ik feliciteer iedereen die zich voor deze fusie heeft ingezet. De binnenvaart heeft er een krachtige speler bij en ik kijk uit naar onze verdere samenwerking”

Mark HarbersMinister Infrastructuur en Waterstaat

De minister noemt het in de video een heel mooi moment: het samen gaan van Koninklijke BLN-Schuttevaer en Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart tot de nieuwe grote binnenvaartbrancheorganisatie van Nederland. Een krachtige speler die meer dan de helft van de binnenvaartondernemingen vertegenwoordigt. De stem van KBN, de stem van de leden van KBN doet er zeer toe, volgens de minister.

“Ik juich de fusie enorm toe, daar is echt visie en doorzettingsvermogen voor nodig geweest. Mooi dat het is geluk is”, aldus de minister.

Waarom is het zo belangrijk dat de fusie tot KBN is gelukt, volgens de minister? Bekijk de video: