Skip to main content

Home » Binnenvaarthuis in Zwijndrecht

Binnenvaarthuis in Zwijndrecht

Het bestuur van Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN) en het interim-bestuur van Expertise en Innovatie Centrum Binnenvaart (EICB), Bureau Voorlichting Binnenvaart (BVB) en Bureau Telematica Binnenvaart (BTB) hebben vandaag besloten dat het gezamenlijke binnenvaarthuis gevestigd zal gaan worden in Zwijndrecht aan de Scheepmakerij.

Na een zorgvuldig proces, op basis van verschillende weegcriteria en de nadrukkelijke wens van de besturen van KBN en EICB/BVB/BTB om samen op één locatie gevestigd te zijn, is de beslissing gevallen op de locatie in Zwijndrecht.

Om te zorgen voor een frisse start van het binnenvaarthuis zal er een verbouwing noodzakelijke zijn. De verbouwing moet zorgen voor een modern en toekomstbestendig kantoor. KBN en EICB/BVB/BTB zullen naar verwachting na de zomer hun intrek nemen in het nieuwe kantoor.