Skip to main content

Home » Bezoek KBN tijdens Maritime Industry 2022

Bezoek KBN tijdens Maritime Industry 2022

Na 2 jaar niet doorgaan van de Maritime Industry, is het nu weer mogelijk om elkaar te ontmoeten. Van dinsdag 17 mei t/m donderdag 19 mei kunt u kennis maken met dé nieuwe binnenvaartbrancheorganisatie van Nederland tijdens de beurs in Gorinchem op stand H136.

Koninklijke Binnenvaart Nederland ontmoet graag haar leden op de beurs, maar naast elkaar ontmoeten zijn er ook verschillende momenten tijdens de beurs waar u terecht kunt met uw vragen. Wij lichten er graag drie bijeenkomsten uit:

Kennistheater – nieuwe pensioenregeling – 17 mei van 16.30 tot 17.15 uur
Het kennistheater tijdens Maritime Industry is volledig gericht op ‘Transformatie in de Binnenvaart’. Iedere dag staan er diverse thema’s centraal, zoals; ondernemen in 2022, zero emissie en digitalisering.

Ingrid Blom, beleidsadviseur Sociaal domein van KBN, zal op dinsdag 17 mei van 16.30 tot 17.15 uur een presentatie houden in het kennistheater over de nieuwe pensioenregeling in 2025. Er komen twee belangrijke ontwikkelingen voor de pensioenregeling aan. Hoe gaat de nieuwe regeling eruit zien, en wat regelen we precies? Ingrid vertelt u er graag alles over!

Klik hier voor het gehele programma van het kennistheater.

EICB Innovation Lab – Energietransitie – dinsdag 18 mei van 10.00 tot 13.00 uur
Woensdagochtend 18 mei organiseert EICB Innovation Lab haar publieksevenement. De samenstelling van de agenda is in volle gang, maar centraal zal staan het thema Energietransitie. Wat komt hier allemaal bij kijken en op welke manier weet je als ondernemer dat je de juiste keuzes maakt? Denk daarbij aan de toepassing van biobrandstoffen, batterijvaren, waterstof en methanol als alternatieve energiedragers. Rob Leussink, directeur van KBN, zal één van de sprekers zijn bij deze bijeenkomst.

Bezoekers van dit evenement kunnen terecht met al hun vragen, en zich laten inspireren door succesvolle voorbeelden uit de praktijk. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Arbospreekuur – donderdag 19 mei van 14.30 tot 15.30 uur
Heeft u vragen over arbo-onderwerpen of de Branche RI&E? Kom dan op donderdag 19 mei van 14:30 tot 15:30 naar H136, de stand van KBN.

Mauritus van der Linde (beleidsadviseur Veiligheid van KBN) en Wilma van Sandijk (Veilig aan Boord en lid van de Werkgroep Arbo) zitten klaar op de beursstand van KBN om antwoord te geven op uw vragen. Zij spreken u graag tijdens de beurs.

Voor meer algemene informatie over de beurs, kunt u kijken op de website van de beurs.
Vergeet u niet te registeren voor één of meerdere dagen tijdens de beurs.

Wij hopen u te ontmoeten tijdens de beurs. Tot snel!